Copywriter

Je bent iemand die verantwoordelijkheid draagt voor de aanwas en kwaliteit van content op de verschillende websites in binnen en buitenland. “Content is king” wordt vaak geroepen. Daar willen wij graag gehoor aan geven. Klanten krijgen vertrouwen door middel van jouw content, en krijgen voldoende informatie over de producten die ze nodig hebben. Jij onderscheidt onze content van dat van anderen en maakt het verschil. Hierdoor reduceren we telefoon en e-mail verkeer. Voorkomen we verschillen tussen websites en hebben we continue aanwas van nieuwe unieke content. Naast de bestaande platformen, worden er nieuwe sites gebouwd en gestart. Niets zal zomaar gaan werken. Alleen met de juiste en goed geschreven content, heb je bestaansrecht.

Er zijn vele zaken die opgepakt dienen te worden. Naast het contentmatige karakter van de functie zullen we kijken naar jouw competenties. Er is veel ruimte om je te ontwikkelen binnen het bedrijf en taken op te pakken die goed bij jou passen. Het zou goed kunnen dat je ook bezig bent met nieuwsbrieven en andere mailings, video scripts, SEO en SEA.

Wie zijn wij?

Wij zijn Solver Media en runnen een aantal webshops binnen de doe-het-zelf branche. Begonnen in Nederland en inmiddels actief in 8 landen in Europa. Onze ambitie en expansie reikt verder en binnenkort gaan wij ook buiten Europa de eerste stappen zetten.

Informeel, eigen verantwoordelijkheid, vrijheid, eigenwijs en ambitieus. Herken jij jezelf hierin? Dan is een match heel goed denkbaar.

De werkzaamheden, in grote lijnen, op een rij:

 • Je controleert en genereert content en vult websites aan, waar nodig
 • Je werkt nauw samen met de helpdesk, marketing manager en media manager ter ondersteuning van hun initiatieven
 • Je dient content in bij onze vertalers en voert alle content door op de verschillende websites
 • Je gaat op zoek naar ondersteunende onderwerpen om over te schrijven; alles wat mensen zoeken m.b.t. een relevant vraagstuk
 • Je duikt in een onderwerp en zoekt de ins-en-outs uit waar klanten mee bezig zijn
 • Je onderhoudt goed contact met externe dienstverleners (zoals vertaler en SEO specialisten)

Hebben we jouw interesse?

Dan zijn we mogelijk ook geïnteresseerd in jou. Dit is waar we naar op zoek zijn:

 • Een hoog opgeleid werk- en denkniveau
 • 10 voor taal
 • Een autodidact, vooral om de kenmerken van producten te leren kennen
 • Pragmatische instelling
 • Accuratesse en efficiëntie
 • Ben jij iemand die zich helemaal kan vinden in bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij

Een zeer flexibele functie in een internationale werkomgeving. Er zijn veel mogelijkheden om deze functie naar eigen inzicht in te vullen. Deze functie zal deels vanuit huis en deels vanuit een van onze kantoren (regio Amsterdam & Den Bosch) worden uitgevoerd. De lijnen zijn zeer kort en informeel, zowel intern als met externe partijen. Op termijn zijn er veel mogelijkheden tot groei binnen ons bedrijf. We kijken graag met je mee, naar jouw sterke punten.

We zullen je CV zo goed mogelijk beoordelen en een conform salaris bieden.

Voldoe jij aan ons profiel? Stuur dan je CV met een goede begeleiding.

**acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld**

Reageren op deze vacature?

Vul dan onderstaand formulier in